Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

U Pańszczyka

Adres obiektu Jana Pawła II 228a, 34-425 Biały Dunajec
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 7 opinii
4.8
Wyposażenie 4.7
Czystość 4.6
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.6
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-6 z 6

 
 

Jacek Basia Kacper z Łodzi
Dodano: 2016-01-03
Pobyt od: 2015-08-01 do 2015-08-08 IP: xx.193.162.47
 
 
    

Wspaniali Gospodarze, jedzonko jeszcze lepsze,pokoje przytulne wyposażone .Byliśmy w ubiegłym roku w sierpniu i dziś zarezerwowaliśmy pobyt na ten rok.Polecam wszystkim.Pozdrowienia dla gospodarzy


 
 

Sebastian
Dodano: 2015-12-28
Pobyt od: 2015-12-23 do 2015-12-27 IP: xx.227.63.92
 
 
    

Pobyt na 5, wszystko zgodnie z oczekiwaniami a nawet lepiej, jedzonko pyszne, Swieta u Panszczyka naprawdę godne polecenia


 
 

Iwona ze Śląska
Dodano: 2015-01-20
Pobyt od: 2014-02-10 do 2014-02-20
 
 
  

Gorąco polecam. Pobyt u Pani Janiny można oceniać w samych superlatywach. Jedzenie, uśmiech dla gości Pani Janina jak i córka, przemiła atmosfera. Byliśmy u Pani Janiny już 8 razy w okresie zimowym jak i letnim. Pozdrawiam serdecznie gospodarzy.


 
 

Gosia, Grześ, Krysia z okolic Brodnicy
Dodano: 2013-08-05
Pobyt od: 2012-08-13 do 2013-08-11
 
 
    

Jeździmy tam od kilku lat i zawsze z przyjemnością wracamy. Jedzenia nigdzie tak nie smakuje jak u Pani Janiny. Pokoje czyste, łazienka w pokoju, lodówka na korytarzu, piłkarzyki, ping pong, grill ... i można by wymieniać same zalety, a do tego cena :)


 
 

szyszunie
Dodano: 2013-02-07
Pobyt od: 2012-08-03 do 2012-08-07
 
 
    

Wspaniała atmosfera,kuchnia wyśmienita, dzieci do tej pory wspominają obiadki Pani Janiny, gorąco polecamy:)


 
 

Stanisława,Joanna, Miłoszek
Dodano: 2012-07-17
Pobyt od: 2012-07-09 do 2012-07-18
 
 
    

Wspaniali Gospodarze!!! Pokoje ładne, zadbane, czyste. Jedzenie baaaardzo smaczne, duże porcje. Jesteśmy po raz pierwszy i na pewno nie ostatni.... SERDECZNIE DZIĘKUJEMY I OCZYWIŚCIE POLECAMY.


Opinie 1-6 z 6

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie